GINOP-1.2.8-20-2020-01321

A Global System Service Kft. általános épülettakarítási tevékenységének technológiai fejlesztése a cég koronavírus okozta gazdasági hatásainak enyhítése, munkavállalói létszámának megtartása érdekében

A kedvezményezett neve: GLOBAL SYSTEM SERVICE Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: A Global System Service Kft. általános épülettakarítási tevékenységének technológiai fejlesztése a cég koronavírus okozta gazdasági hatásainak enyhítése, munkavállalói létszámának megtartása érdekében

A szerződött támogatás összege: 16 175 418 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.10.30

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Jelen projekt célja a Global System Service Kft TEÁOR 8121’08 Általános épülettakarítás tevékenységének fejlesztése, melynek keretében irodák, intézmények, gyárak, házak és üzletek, valamint egyéb üzleti és szakmai helyiségek belső és külső takarítását fogja végezni a cég.
Jelen beruházással kerül megalapozásra a tevékenység minőségi, gazdaságos és jövedelmező ellátása. A beruházás keretében beszerzésre kerül két önjáró személyemelő, egy önjáró súrológép, önjáró seprőgép és a magasnyomású mosó/ipari gőzborotva.
Az új tevékenység bevezetésével a cég életében egy újabb stabil „láb” kerül kialakításra, ezzel is csökkentve a piaci környezet negatív hatásai (pl. a koronavírus) által okozott kitettséget.