GINOP-1.2.16-22-2023-03488

Global System Service Kft. fejlesztendő tevékenységeihez kapcsolódó eszközbeszerzései és új telephelyének felépítése

A kedvezményezett neve: GLOBAL SYSTEM SERVICE Kft.

A projekt címe: Global System Service Kft. fejlesztendő tevékenységeihez kapcsolódó eszközbeszerzései és új telephelyének felépítése

A szerződött támogatás összege: 155 094 943 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.08.14.

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt keretében a Global System Service Kft. a több, mint 155 millió forint európai uniós támogatás segítségével ingatlanberuházást, eszközbeszerzést, valamint napelemes rendszer kiépítését valósítja meg az alábbiak szerint:
Ingatlanberuházásként a vállalkozás tiszalöki  több, mint 1 hektár méretű telephelyén egy 476m2 bruttó alapterületű, egyszintes, könnyűszerkezetes csarnok kerül felépítésre. Az épületben kialakításra kerül műhely, raktárak, irodarész, pihenő-étkező, és egyéb szociális blokkok. A felépített épület energiaigényének ellátáshoz napelemes rendszer kerül
telepítésre.

A csarnokra a vállalkozás növekedése, tevékenységeinek diverzifikációja miatt van szükség, a felépítését követően a cég oda fogja áthelyezni minden tevékenységének bázisát.
A projektben tervezett eszközbeszerzések többsége a cég épületgépészeti tevékenységének fejlesztéséhez kapcsolódik, melyhez megvásárlásra kerül 2 db homlokvillás targonca, 3 db menetvágó, 1 db mosó- és nyomásellenőrző egység és 2 db présgép, valamint 2 db kerekes állvány.
Az épülettakarítási tevékenységének fejlesztéséhez beszerzésre kerül 1 db beépített magasnyomású csatornatisztító, 1 db magasnyomású csőtisztító, és 1 db kamerarendszer, míg a pneumatikus berendezések gyártási tevékenységéhez kapcsolódóan 2 db 3D nyomtató.
A felépített új üzemépület helyet biztosít a műhelyben végzendő munkákra, valamint a meglévő és a beszerzésre kerülő eszközei elhelyezésére is.

A projekt futamideje: 24 hónap

A projekt megvalósítás befejezésének napja: 2023.09.14.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-03488