Egy lépéssel a világ előtt

Robotika és automatizálás, már mindenhol hétköznapi szavakként csengenek, hiszen otthonunkban, utcán és nem beszélve az ipar számos területén aktívan jelen van. A Global System Service Kft. már régóta elkötelezett újító az automatizálás/robotika számos területén. Ennek okán stratégiák és jelmondatunk is az, hogy „Egy lépéssel a világ előtt” járjunk.
Évek óta foglalkozunk kollaboratív robotok és robotcellák építésével, fejlesztésével és nem utolsó sorban értékesítésével, telepítésével, oktatásával. Ahhoz, hogy mindezeket a feladatokat lelkiismeretesen és precízen el tudjuk látni, egy olyan fejlesztő és tervező gárdát kellett felépítenünk, ahol a feladat és hobbi nem tér el egymástól. Így szinte magától adódólag születnek ötletek és valósulnak meg olyan fejlesztési megoldások, amik egy új jövőképet alkotnak a robotikában és az automatizálási folyamatokban.
Kötelezettséget érzünk abban is, hogy a robotika szenvedélyét terjesszük és szabaddá tegyük mindenki számára, hogy lehetősége nyíljon ennek a csodálatos világnak megismerésére és lépésenkénti elsajátítására. Ennek érdekében építettünk „játszó cellát”, amiben az integrált eszközök lehetővé teszik, egy játékos (biztonságos) tanulást, fejlődést és ami nagyon fontos, hogy ezzel együtt egy élményt kap a tanulni vágyó.
Számunkra nem létezik kompromisszum, vagy tanulási korhatár, mert bárki elboldogul az általunk készített biztonságos és egyszerűen kezelhető rendszereinkkel.